egészségközpont
vérvétel

Milyen gyakran érdemes rutin vérvizsgálatot csináltatni?

Az orvosok általában évente egyszeri vizsgálatot javasolnak, azonban ez a minimum. Számos oka lehet a sűrűbb vizsgálat szükségességének:

  • Ha szokatlan, tartós tüneteket tapasztal. Ilyen lehet például a rendellenes súlygyarapodás, fáradtság vagy új, ismeretlen eredetű fájdalom.
  • Ha optimalizálni szeretné egészségét. A különböző vérkomponensek, mint például HDL (ún. jó koleszterol: magas sűrűségű lipoprotein) és LDL (alacsony sűrűségű lipoprotein) szintjének ismerete lehetővé teszi, hogy módosítsa étrendjét vagy fitnesztervét, s hogy minimalizálja egészségtelen szokásait (melyekről valószínűleg nem is tudja, hogy azok).
  • Ha csökkenteni szeretné a lehetséges betegségek és szövődmények kockázatát. Rendszeres vérvizsgálatokkal hamar észlelhetők a legtöbb betegség figyelmeztetó jelei. Számos szív-, tüdő- és vesebetegség diagnosztizálható vérvizsgálat segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk vérvételre!

A Szegi Medical Center munkatársai konzultációt biztosítanak az Ön számára! Keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon! 

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk egy konzultációra!

Legújabb bejegyzések