egészségközpont

Intsen búcsút a pattanásoknak lézerrel!

Itt az ősz, vége a nyaralás időszakának, elkezdődött az iskolaszezon. Nem hiába gyakran ez az év egyik legstresszesebb időszaka.

A stressz pedig bőrünk hírhedt ellensége. Ha hajlamosak vagyunk stresszelni, ilyenkor gyakran jöhetnek ki rajtunk pattanások. Bármi is okozza a pattanások létrejöttét, nem egyszerű dolog megszabadulni tőlük.

Klinikánk egyedi lézeres megoldásai között szerencsére megtalálható a pattanások elleni megoldás is.

Clearskin kezelésünk ötvözi nem ablatív lézert a hűtéssel és vákuum-technológiával, így világszerte egyedülálló. Ez a kombináció lehetővé teszi a súlyos, illetve elmúlni nem akaró pattanások hatékony megszüntetését. Emellett az aknéhegek eltüntetésére is megoldást nyújt. A lézer a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását, ahol csökkenti a faggyúmirigyek működését, illetve elpusztítja a pattanásokat okozó baktériumokat. A kezelés ezen kívül hámlasztó hatású, ami az új, tiszta bőrt fedi fel, illetve a kollagéntermelődést is serkenti, a ragyogó, sima bőrért.

A kezelés előtt bőrgyógyászunk megvizsgálja az Ön bőrét, majd kezelési tervet állít fel, hogy mindenképp eredményes legyen a terápia. Emellett, ha szükséges, egyéb megoldásokat is javasol az Ön számára, például endokrinológiai vizsgálatot. Tiszta bőrért és derűs kedvért foglaljon időpontot Clearskin kezelésünkre! 

Kérdése van szépészeti kezeléseinkről?

A Szegi Medical Center munkatársai konzultációt biztosítanak az Ön számára! Keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon! 

Ide kattintva megtalálja elérhetőségeinket vagy kattintson az alábbi gombra:

Címke :

bőrápolás

Megosztás :

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk egy konzultációra!

Legújabb bejegyzések