egészségközpont
zsírfagyasztás

5 megdönthetetlen érv a zsírfagyasztás mellett

Nem csalás és nem ámítás: a  zsírfagyasztás a „legcoolabb” műtét nélküli zsírbontó eljárás, amellyel gyakran találkozhat kriolipolízis vagy cryolipolysis zsírbontás néven is.

Ha Ön is érezte már azt, hogy a szigorú diéták és a kőkemény edzések ellenére mégsem akarnak eltűnni egyes testrészeiről a kisebb-nagyobb zsírpárnák, akkor ez az eljárás abszolút Önnek való. Ne hagyja, hogy a makacs zsírsejtek meggátolják abban, hogy olyan alakja legyen, amilyet mindig is szeretett volna!

1. Rengeteg testrészen használható

A zsírfagyasztás hatékonyságát, eredményességét és biztonságát Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon is számtalan klinikai tanulmány igazolja. Ennek tükrében bizton állíthatjuk, hogy cryolipolysis remekül alkalmazható többek között az alábbi testrészeken, testtájakon:

  • has
  • comb
  • fenék 
  • kar
  • csípő

Mindemellett kiválóan alkalmas a toka eltávolítására is!

A zsírfagyasztás egy biztonságos, fájdalommentes, non-invazív eljárás, amely rövid időn belül, látványosan és maradandóan tünteti el a felesleges zsírpárnákat.

2. Nincs szövetkárosodás

A kriolipolízis során a fagyasztás élettani hatásait vesszük figyelembe: a megcélzott zsírsejtek sejthalált szenvednek el. A bőr alatti zsírszövet a környező szövetek károsodása nélkül tud csökkenni, ami annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülölelő szövetek.

A kezelés során a vákuumos fej beszívja az adott testrészt, majd fokozatos hűtés folyamán – elérve akár a mínusz 10 Celsius-fokot – a zsírsejtek jelentős részét véglegesen megsemmisíti. Az eredmény függ a hűtési hőmérséklettől és a hűtési időtől: minél több az eltelt idő és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál több zsírszövetet lehet lebontani.

3. Látványos eredmény kevés kezeléssel

Az első kihagyhatatlan lépés a konzultáció. Munkatársaink alkalmassági tesztet végeznek el Önön és felállítanak egy tervet. A kezelendő területet megmérik, majd megjelölik. A következő lépés során speciális, ultrahangos géllel kenik be a felületet, hogy akadálymentesen teszteljék, melyik vákuumos fej a legoptimálisabb az Ön esetében.

A Szegi Medical Centernél mindent megteszünk, hogy pácienseink a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatásban részesüljenek. Épp ezért, hogy a kezelt terület védve legyen a fagyási sérülésektől, kollégáink felhelyeznek rá egy speciális, úgynevezett Cool Gel Pad védőpárnát. A kezelőfejet / kezelőfejeket felhelyezik a védőpárnára, és már kezdődhet is a kezelés.

Mennyi időt vesz igénybe? Mikor lesz eredmény?

A kezelés ideje az adott testrésztől függ. Egy kisebb felület, például egy toka kezelése 50 percet vesz igénybe, míg a nagyobb testrészek kezelési ideje 50 és 70 perc közötti.

Már az első kezelést követően is centiben mérhető az eredmény. Minden kezelés növeli az előző kezelés hatékonyságát, így minden alkalommal egyre közelebb kerülhet a megálmodott eredményhez. Egy kezeléssorozat általában 3-4 alkalmat foglal magába, ami a kezelt testrész méretén túl függ az egyéni adottságoktól is.

Tapasztalataink alapján az első kezelést követően már 1-3 hónappal látszik a végleges átalakulás.

Jöjjön el hozzánk konzultációra!

Amennyiben többet szeretne megtudni a zsírfagyasztásról, keresse fel szakembereinket, akik elvégzik a szükséges vizsgálatokat, és felállítják a diagnózist!

cooltech

4. Biztonságos, és kevés teendője van utána

Hogy a lebontott zsírsejtek távozását elősegítse, nagyon fontos a kezelés előtt megfelelő mennyiségű folyadék bevitele. Ez lehetőség szerint szénsavmentes ásványvíz vagy csapvíz legyen. Emellett a torna és a könnyed testmozgás is nagyon fontos, mivel az serkenti az anyagcsere működését, ezáltal pedig kezelés után könnyebben és gyorsabban tudnak távozni a testéből az elhalt zsírsejtek.

A zsírfagyasztás egy biztonságos, fájdalommentes, non-invazív eljárás, amely rövid időn belül, látványosan és maradandóan tünteti el a felesleges zsírpárnákat.

További előnyei:

  • Mivel a zsírsejtek nem csupán megsemmisülnek, hanem ki is ürülnek a szervezetből, így a kezelés hosszantartó hatása garantált, a visszahízás esélye pedig kicsi.
  • A zsírfagyasztás átlagosan 3-15 cm zsírréteg csökkenését eredményezheti.
  • Biztonságos és természetes zsírbontó módszer.
  • A kezelések alatt a megszokott, napi tevékenységek folytathatók.
  • Narancsbőr ellen is kiválóan alkalmazható.
  • Nincs hosszú lábadozási idő.
  • Az eredmény kínkeserves fogyókúrák vagy sportolás nélkül is elérhető.

5. A legmodernebb technológia

Orvoscentrumunkban a legmodernebb zsírfagyasztó berendezésekkel dolgozunk. A Cooltech Define páratlan 360 fokos fejei a legmakacsabb zsírpárnákkal is megküzdenek, egyszerre négy testrészen is használhatók.

Cooltech Define 30%-kal hatékonyabb a kezelendő területeken a korábbi, első generációs Cooltech modellhez képest. A korábban említett kétrétegű védőpárna, a Cole Gel Pad pedig teljeskörű védelmet biztosít a fagyási sérülések elkerülése érdekében.

Jó, ha tudja

Akármennyire is veszélytelen az eljárás, mint a legtöbb beavatkozásnál, úgy a zsírfagyasztó eljárás kapcsán is vannak olyan betegségek, tünetek, állapotok, amikor a kezelés nem javasolt.

Nem javasolt a kezelés szív- és érrendszeri betegségek, vese- és májelégtelenségek, idegrendszeri megbetegedések, gyulladásos, lázas betegségek, és autoimmun betegségek esetén. Továbbá kerülendő várandósság és szoptatás ideje alatt, kezeletlen cukorbetegség esetén, illetve ha a testébe pacemaker van beültetve.

Kérdése van a zsírbontó eljárásunkról?

A Szegi Medical Center munkatársai konzultációt biztosítanak az Ön számára! Keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon!

Foglaljon időpontot!

Nálunk mindent megtalál egy helyen - az esztétikai kezelésektől kezdve, a szakrendeléseken át, egészen a diagnosztikai vizsgálatokig. Jöjjön el hozzánk egy konzultációra!

Legújabb bejegyzések